AlexandruJoița

Man 20 yo from Bucharest

AlexandruJoița ID 49434

Last connected from Romania
I am a:
Man 
I'm looking for:
Woman 
Age:
20
Location:
Bucharest, Bucharest, Romania
Appearance
Height:
1.72m 
Weight:
72 kg 
Eyes Color:
Brown Eyes 
Hair Color:
Black 
Personal Life
Marital status:
I am Single & I look for a relationship 
In my own words:

Sunt student la teologie ortodoxă în anul 3 (deși am mare zbucium sufletesc când vine vorba de căutarea lui Dumnezeu, deocamdată sunt antiteist, consider că religia este o superstiție care trebuie eliminată cât mai repede, deoarece încurajează natalitatea care este sursa tuturor suferințelor în lume și pentru că religia ar putea încuraja în anumite cazuri inacțiunea în situațiile în care unei persoane îi este făcut un rău, cel care nu acționează gândindu-se că nu trebuie să riște el pentru că Dumnezeu poate acționa în locul lui pentru a opri răul (despre absurditatea religiei vorbește și acest citat „Alți gânditori au creat analogii care nu pot fi dovedite a fi false, cum ar fi J. B. Bury în cartea sa din 1913, Istoria libertății de gândire:
Unii oameni vorbesc ca și când nu ar fi justificat să respingem o doctrină teologică dacă nu putem dovedi că este falsă. Dar sarcina dovezii nu stă pe umerii celui ce nu o acceptă ... Dacă vi s-ar spune că pe o anumită planetă care se rotește în jurul lui Sirius există o rasă de măgari care vorbesc limba engleză și își petrec timpul cu discutarea eugeniei, nu ai putea respinge declarația, dar ar avea, în acest sens, vreo noimă de a fi crezută? Unele minți ar fi pregătite să o accepte, dacă i s-ar reitera acest lucru destul de des, datorită forței puternice a sugestiei.[14]
Astronomul Carl Sagan în carte sa din 1995 Lumea bântuită de dragon a oferit o analogie similară nefalsificabilă, numită Dragonul din garaj, ca un exemplu de gândire sceptică. Dacă Sagan susține că este un dragon în garajul său, ți-ai dori să verifici acest lucru personal, dar dragonul lui Sagan este imposibil de detectat:
Acum, care este diferența între un dragon invizibil, imaterial, zburător care scuipă foc fără căldură, față de niciun dragon? Dacă nu există nicio modalitate de a infirma afirmația mea, niciun experiment imaginabil care ar fi împotriva ei, ce semnificație are a spune că dragonul meu există?[15]” din articolul https://ro.wikipedia.org/wiki/Ceainicul_lui_Russell)).
Am părul scurt.
Mă pasionează istoria, politica internă și mai ales cea externă, lectura (mai ales cărți din genul fantasy, apoi distopiile și SF-urile). Înainte mă mai pasiona să citesc despre fizică atomică, trebuie să reîncep să fac asta (m-am oprit pentru că nu m-aș fi putut angaja în domeniu din motive obiective).
Nu beau, nu joc la jocuri de noroc. Nu sunt violent fizic. Când mă enervez (încerc să fac asta cât mai rar, este foarte important pentru mine să scap de această patimă), ridic tonul, dar nu înjur persoane, doar obiectele, când nu funcționează cum ar trebui.
Voi fuma o perioadă.
Nu am fost vreun sfânt, am făcut greșeli la viața mea, dar vreau să fiu o persoană cât mai bună de acum înainte.
Am aproape 21 de ani, dar acum câțiva ani mi-am făcut un test de IQ la psiholog și a reieșit că aveam IQ-ul 120 și inteligența emoțională peste vârsta mea.
Dacă aveți alte întrebări, vă răspund cu drag.
A, și am o dizabilitate foarte gravă de vedere care mă face complet orb (folosesc un program care transformă în voce scrisul de pe ecran, așa navighez pe internet și așa scriu), dar această dizabilitate nu îmi crează probleme mintale și iubirea poate învinge acest aparent impediment.

Smoking:
Yes, daily 
Have kids:
Without kids 
Want (more) kids:
No, I do not 
Astrological sign:
Leo 
Qualities:
educated, respectful, romantic, tender, family oriented, altruist, trustfull 
Interests:
Computers / Internet, Family, Listening to music, Reading, Religion, spirituality, Television, Help, Advise, Politics & Economy 
Professional life
Education:
High school grad 
Occupation:
Student 
Speak:
English, Romanian 
Look for a serious relationship
How your partener should be:

Caut fete de la 18 până la 41 de ani (apropierea de 41 de ani este un plus direct proporțional cu vârsta pentru că denotă maturitate, experiență de viață). Fata mai trebuie să iubească mângâierile pe păr, pe față și să fie dispusă să învețe limbajul de iubire al îmbrățișărilor. Ofer și cer respect, loialitate, atenție la nevoile celuilalt, iubire. Hai să ne iubim și să evoluăm împreună! Prefer fetele înalte (+1,67 metrii), dar dacă nu sunteți așa, nu este problemă.
Păstrez primul sărut și prima mea experiență sexuală pentru o fată cu totul deosebită. Sunt din București, dar nu contează asta foarte mult, dacă există chimie, putem închiria ceva oriunde în România sau în Republica Moldova, unde sunt mulți oameni care vorbesc româna.
Nu contează câte studii aveți, contează doar chimia. Vreau relație serioasă, căsătorie.
Nu vreau copii, mi se par o responsabilitate prea mare și nici nu ar fi moral să forțez ființe nevinovate să vină în această lume ca să sufere cine știe cât (am aderat la curentul filozofic antinatalist, consider că răul trebuie eliminat chiar de la rădăcina lui otrăvită: natalitatea! Este atât de simplu: elimini natalitatea, în câteva zeci de ani dispar și violurile, traficul de persoane, bullying-ul, bolile incurabile etc. Chiar noi putem fi acei eroi din povești care salvează lumea! Fiecare din noi este un mântuitor alegând să spună un mare NU natalității! În primă etapă trebuie să ne grupăm și să oprim statul să dea bani pentru încurajarea natalității. Apoi, după ce majoritatea populației va înțelege că natalitatea este cel mai rău lucru din istorie, putem merge mai departe, ilegalizând-o).
Haideți, fetelor, curaj!

The age I'm looking for:
From 18 To 41 years old.
Are you interested to contact
AlexandruJoița
, a single man 20 years old, from Bucharest, Romania?
Signup - or - LoginMen from Romania

Men from Bucharest